003064
децембар 2021
пусчпсн
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

О Нама...

Основна школа „Херој Пинки“ као самостална институција почиње са радом од 1971. Године. Оно што се мењало од почетка рада школе до данас јесу 2људски и материјални ресурси, услови у којима је школа радила и те промене су чиниле да школа из године у годину буде у могућности да пружа све квалитетније услуге едукације, хабилитације и рехабилитације деце са сметњама у развоју, као и подршку њиховим породицама.
Школа се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју узраста од 3 до 19 година. Пружамо подршку и деци из редовног образовног система, наставницима у редовним школама и породицама деце са сметњама.
Наш циљ је да свако дете у складу са својим способностима и интересовањима оствари максималан могући напредак у развоју своје личности, да буде срећно и задовољно собом, да функционише што самосталније, и да буде укључено у редовне животне токове у својој друштвеној средини.
Желимо да будемо школа у којој деца без обзира на степен и врсту сметње у развоју радо проводе време, бавећи се разноврсним активностима заједно са вредним, амбициозним и посвећеним стручњацима.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

О мерама безбедности за све који улазе у установу !

  • Због безбедности ученика, запослених и Ваше личне, у обавези сте да приликом уласка у установу носите заштитну маску тако да прекрива и уста и нос и заштитне рукавице.

  • Пре уласка обавезно је прећи преко постављене дезобаријере те на тај начин дезинфиковати обућу.

  • Приликом уласка у установу потребно је дезинфиковати руке дезинфекционим средством на бази 70% алкохола који се налази поред улазних врата.

  • У установи је неопходно држати растојање у односу на друге, најмање два ( 2 ) метра.

  • Све административне послове ( потврде, уверења итс.) можете тражити дан раније на телефон установе или преко одељенског старешине, како би се на тај начин избегло стварање гужве те се непосредни контакти свели на минимум.

Молимо Вас да уколико осетите знакове инфекције респираторних органа, који се могу повезати са симптомима инфекције вирусом COVID – 19 ( пецкање и блага бол у грлу, кашаљ, кијавица, цурење носа, повишена телесна температура...) останете код куће и јавите се лекару.

                                                                     Директор Школе

                                                                                           Дијана Вила