003057
децембар 2021
пусчпсн
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

О Нама...

Основна школа „Херој Пинки“ као самостална институција почиње са радом од 1971. Године. Оно што се мењало од почетка рада школе до данас јесу 2људски и материјални ресурси, услови у којима је школа радила и те промене су чиниле да школа из године у годину буде у могућности да пружа све квалитетније услуге едукације, хабилитације и рехабилитације деце са сметњама у развоју, као и подршку њиховим породицама.
Школа се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју узраста од 3 до 19 година. Пружамо подршку и деци из редовног образовног система, наставницима у редовним школама и породицама деце са сметњама.
Наш циљ је да свако дете у складу са својим способностима и интересовањима оствари максималан могући напредак у развоју своје личности, да буде срећно и задовољно собом, да функционише што самосталније, и да буде укључено у редовне животне токове у својој друштвеној средини.
Желимо да будемо школа у којој деца без обзира на степен и врсту сметње у развоју радо проводе време, бавећи се разноврсним активностима заједно са вредним, амбициозним и посвећеним стручњацима.

ПРАВИЛА ПОНАШАЊА РОДИТЕЉА / ЗАКОНСКИХ ЗАСТУПНИКА ДЕТЕТА ПРИЛИКОМ ДОЛАСКА И ОДЛАСКА У /ИЗ УСТАНОВЕ

 

 

 

Поштовани родитељи и други законски заступници, како спровођење препорука за превенцију инфекције COVID-19 изискује доследну и одговорну примену како од стране запослених тако и са Ваше стране , а у циљу заштите здравља деце и одраслих приликом довођења деце и одласка из школе, у обавези сте да се придржавате следећих правила понашања:

 

1. Приликом довођења детета у школски објекат носите маску, тако да маска прекрива уста и нос.

2. Дезинфикујете руке на улазу препаратом на бази 70% алкохола.

3. Да пређете преко постављене дезобаријере за обућу.

4. Одржавате удаљеност од других лица на већу од два метра.

5. Да уз минимално задржавање размените неопходне информације са лицем задуженим за пријем деце.

6. Када год је то могуће не улазите у школу, како при довођењу , тако и у прихвату деце на крају дана.

7. Децу доводите у целодневни боравак најраније у 7.30 часова.

8. Сваког дана приликом доласка по дете обавестите задуженог наставника да ли ће ученик доћи у школу и наредног дана.

9. Свакодневно, пре доласка у школу , имате обавезу да себи и детету измерите температуру и да у случају повишене температуре, не доводите дете у школу и да о томе обавестите директора.

10. Да обезбедите посебну флашицу са водом која ће бити само за потребе детета током боравка у школи.