272477

Јавне набавке

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

О Нама...

Основна школа „Херој Пинки“ као самостална институција почиње са радом од 1971. Године. Оно што се мењало од почетка рада школе до данас јесу 2људски и материјални ресурси, услови у којима је школа радила и те промене су чиниле да школа из године у годину буде у могућности да пружа све квалитетније услуге едукације, хабилитације и рехабилитације деце са сметњама у развоју, као и подршку њиховим породицама.
Школа се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју узраста од 3 до 19 година. Пружамо подршку и деци из редовног образовног система, наставницима у редовним школама и породицама деце са сметњама.
Наш циљ је да свако дете у складу са својим способностима и интересовањима оствари максималан могући напредак у развоју своје личности, да буде срећно и задовољно собом, да функционише што самосталније, и да буде укључено у редовне животне токове у својој друштвеној средини.
Желимо да будемо школа у којој деца без обзира на степен и врсту сметње у развоју радо проводе време, бавећи се разноврсним активностима заједно са вредним, амбициозним и посвећеним стручњацима.

514.новембра школа „Херој Пинки“ прославила је 45 година постојања и успешног рада. За све наше госте приредили смо лепу приредбу у којој смо сви заједно уживали. На почетку су нас песмом и игром развеселили ученици из групе за децу са аутизмом потпомогнути и осталим ученицима школе као и наставницима. Кроз представу „Мрак“ показали смо да мрак није страшан, и да без њега не би било лепих снова. Као шлаг на рођендаској торти били су малишани из Развојне и Припремне предшколске групе клоји су својом игром многима натерали сузе на очи. Било је ту и награда. Поводом интерног ликовног конкурса  под називом „Чувајмо планету да нам дуже траје“ , додељене су захвалнице и дипломе.. Захвалницу за уложен труд и учествовање на конкурсу је  добиле  Развојна и Припремна предшколска група, затим ученици I, II- III и  VII2  разреда. Диплому за освојено I место добила је Милена Чупорт, за II место Марко Алиов, а диплому за освојено III место Мартин Моцко.