271615

Јавне набавке

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

О Нама...

Основна школа „Херој Пинки“ као самостална институција почиње са радом од 1971. Године. Оно што се мењало од почетка рада школе до данас јесу 2људски и материјални ресурси, услови у којима је школа радила и те промене су чиниле да школа из године у годину буде у могућности да пружа све квалитетније услуге едукације, хабилитације и рехабилитације деце са сметњама у развоју, као и подршку њиховим породицама.
Школа се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју узраста од 3 до 19 година. Пружамо подршку и деци из редовног образовног система, наставницима у редовним школама и породицама деце са сметњама.
Наш циљ је да свако дете у складу са својим способностима и интересовањима оствари максималан могући напредак у развоју своје личности, да буде срећно и задовољно собом, да функционише што самосталније, и да буде укључено у редовне животне токове у својој друштвеној средини.
Желимо да будемо школа у којој деца без обзира на степен и врсту сметње у развоју радо проводе време, бавећи се разноврсним активностима заједно са вредним, амбициозним и посвећеним стручњацима.
 Гугл учионица је једноставна за коришћење и доста интуитивна. Приступате јој са свог Гугл-налога
Пошто сад физички не идемо у школу слободно одвојите своје време за курс о Гугл-учионици који се налази овде:
 
 
Ово је редован курс Образовно-креативног центра (ОКЦ) који сада могу сви наставници да похађају бесплатно. Курс је на Мудлу. Уписујете се сами, тако што отварате налог на платформи, а затим приступате курсу. Сви кораци су вам јасно назначени. На курсу имате и вежбе које можете искористи за попуњавање своје Гугл-учионице.