226673

Јавне набавке

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

О Нама...

Основна школа „Херој Пинки“ као самостална институција почиње са радом од 1971. Године. Оно што се мењало од почетка рада школе до данас јесу 2људски и материјални ресурси, услови у којима је школа радила и те промене су чиниле да школа из године у годину буде у могућности да пружа све квалитетније услуге едукације, хабилитације и рехабилитације деце са сметњама у развоју, као и подршку њиховим породицама.
Школа се бави васпитањем и образовањем деце са сметњама у развоју узраста од 3 до 19 година. Пружамо подршку и деци из редовног образовног система, наставницима у редовним школама и породицама деце са сметњама.
Наш циљ је да свако дете у складу са својим способностима и интересовањима оствари максималан могући напредак у развоју своје личности, да буде срећно и задовољно собом, да функционише што самосталније, и да буде укључено у редовне животне токове у својој друштвеној средини.
Желимо да будемо школа у којој деца без обзира на степен и врсту сметње у развоју радо проводе време, бавећи се разноврсним активностима заједно са вредним, амбициозним и посвећеним стручњацима.

Дана 5.јуна 2019. године будући прваци, а садашњи предшколци, кренули су, са својим васпитачем, у обилазак школе и учионица у којима се реализује образовно - васпитни процес са децом школског узраста. Циљ ове посете је био да се деца из припремно-предшколске групе  упознају са школским образовним процесом и простором где се реализује исти, као и да се упознају са потенцијалним учитељем. Деца су присуствовала једном наставном часу првог и другог разреда, упознала су децу старијег узраста, и учествовала са њима у заједничким активностима и самим тим стекла искуство о новим и другачијим образовним захтевима који их очекују наредне школске године.